Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er en national forening for behandlere og forskere, der arbejder med spiseforstyrrelser som speciale. Foreningen blev oprettet i 1998 med det formål at skabe netværk og forum for erfaringsudveksling og kompetenceudvikling. Selskabet har til hovedopgave at udvikle og systematisere viden om, og forbedre behandlingsmetoderne for sygdommene Anoreksia Nervosa, Bulimia Nervosa, Binge eating Disorders og tilgrænsende tilstande. 

Vedtægter

Når I betaler med dankort er det vigtigt, at I husker at trykke på "Fortsæt" på siden hvor betalingen står som gennemført. Ellers vil jeres betaling ikke blive korrekt registreret af hjemmesiden, selvom den er gået korrekt igennem.

I kan se et eksempel her.

HUSK log ind når du skal på medlemslisten, tilmelde dig et møde eller hente materiale fra et møde. Det sker ved et klik på den lille sorte log-ind-boks i øverste højre hjørne på hjemmesiden.

Du skal indtaste dit brugernavn i øverste felt, og din personlige adgangskode i nederste felt.

Obs. Hvis der står en masse prikker eller spørgsmålstegn i feltet til adgangskoden, så slet dem alle før du skriver din kode.
Prikkerne eller spørgsmålstegnene laves automatisk af sikkerhedssystemet, for at andre ikke kan gå ind på PC´en og genskabe din kode.   

HUSK at tjekke og rette dine personlige data på medlemslisten. Særligt din e-mailadresse er vigtig. Ellers kan vi ikke sende dig nyhedsbreve og information, når vi har vigtigt nyt.

Find medlemslisten her

Medlemsmøde:

 

Tid: onsdag d. 7. november 2018 kl. 09.30 – 16.00

Sted: Mødecenter Odense Buchwaldsgade 48, 5000 Odense

Pris: 800 kr.

 

Program:

Kl. 09.30 – 09.35: Velkomst ved formand Ulla Moslet.

 

Tema: Spiseforstyrrelser og forældreskab

 

Kl. 09.35 – 11.00: Gravide og mødre med spiseforstyrrelser ved afdelingssygeplejerske Malene Coultard, Center for Spiseforstyrrelser Region Midtjylland.

Kl. 11.00 – 11.15: Pause

Kl. 11.15 – 12.30: Forebyggende indsats i forhold til spæd-og småbørn hvor en af forældrene har en spiseforstyrrelse ved psykolog Anja M. Andersen, sygeplejerske Rikke A. Sørensen, Børne-og Ungdomspsykiatri Region Hovedstaden.

 

Kl. 12.30 – 13.30: Frokost

 

Aktuelt tema: Spiseforstyrrelser og livsstil

 

Kl. 13.30 – 14.30: Vegetar/veganer i relation til spiseforstyrrelsesbehandling, hvad er den diætetiske udfordring?

Ved klinisk diætist Pernille Sørensen, Center for spiseforstyrrelser Region Midtjylland, voksenteamet og klinisk diætist Rikke A. Kirkegaard, Center for spiseforstyrrelser Region Midtjylland, Herning.

 

 

Kl. 14.30 – 15.00: Pause

 

Kl. 15.00 – 15.30: Oplæg til diskussion: Perspektiver på spiseforstyrrelser og sund livsstil, input fra Nordisk konference på Island og input fra Dansk Vegetarisk Foreningen ved DS bestyrelsen.

Kl. 15.30 – 15.55 : Paneldiskussion om vegetarkost med deltagelse af klinisk diætist Rikke A. Kirkegaard og klinisk diætist Pernille Sørensen og bestyrelsen.

Kl. 15.30 – 16.00: Afrunding ved formand Ulla Moslet.

 

Tilmelding og betaling: via Dansk Selskabs for spiseforstyrrelsers hjemmeside: www.danskselskabforspiseforstyrrelser.dk

Tilmeldingsfrist: d. 22. oktober 2018

Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er kommet på Facebook. Her kan du dele dele nyheder og få inspiration til arbejdet med spiseforstyrrelser

For medlemmer af DSS er der oprettet en lukket gruppe, så medlemmerne nemt kan kommunikere med hinanden. 

 

 

 

Årsmødet bliver i 2018 afholdt i Medicinerhuset, Aalborg Universitetshospital den 11. - 12. april.

Temaerne for årsmødet er:

Dag 1: Autisme spektrum forstyrrelser og Anoreksia Nervosa. 

Dag 2: Seksualitet, traumer og spiseforstyrrelser. 

  

Mere information og tilmelding se her.