Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er en national forening for behandlere og forskere, der arbejder med spiseforstyrrelser som speciale. Foreningen blev oprettet i 1998 med det formål at skabe netværk og forum for erfaringsudveksling og kompetenceudvikling. Selskabet har til hovedopgave at udvikle og systematisere viden om, og forbedre behandlingsmetoderne for sygdommene Anoreksia Nervosa, Bulimia Nervosa, Binge eating Disorders og tilgrænsende tilstande. 

Vedtægter

Når I betaler med dankort er det vigtigt, at I husker at trykke på "Fortsæt" på siden hvor betalingen står som gennemført. Ellers vil jeres betaling ikke blive korrekt registreret af hjemmesiden, selvom den er gået korrekt igennem.

I kan se et eksempel her.

HUSK log ind når du skal på medlemslisten, tilmelde dig et møde eller hente materiale fra et møde. Det sker ved et klik på den lille sorte log-ind-boks i øverste højre hjørne på hjemmesiden.

Du skal indtaste dit brugernavn i øverste felt, og din personlige adgangskode i nederste felt.

Obs. Hvis der står en masse prikker eller spørgsmålstegn i feltet til adgangskoden, så slet dem alle før du skriver din kode.
Prikkerne eller spørgsmålstegnene laves automatisk af sikkerhedssystemet, for at andre ikke kan gå ind på PC´en og genskabe din kode.   

HUSK at tjekke og rette dine personlige data på medlemslisten. Særligt din e-mailadresse er vigtig. Ellers kan vi ikke sende dig nyhedsbreve og information, når vi har vigtigt nyt.

Find medlemslisten her

img

img

img

img

Nu er foråret kommet og den nye bestyrelse er sprunget ud med følgende poster: Inger Becker fortsætter som næstformand og som NEDS repræsentant (Nordic Eating Disorder Society) og her bliver vores nye medlem, Gry Telleus, suppleant. Bo Skytte Kaa fortsætter som kasserer. Dorte Graakjær, som også er ny i bestyrelsen, bliver sekretær. Anne Lydolph bliver webredaktør og Sussi Harpøth bliver Facebook-ansvarlig. Anne Line Rasmussen fortsætter med at skrive nyhedsbreve, og Gry bliver vores AED repræsentant (Academy for Eating Disorder).

Årsmøde 2017 inkl. generalforsamling og valg til bestyrelsen

Oplægsholdere: Dr. Kate Tchanturia samt DSS medlemmer.

Sted: Auditoriet og festsalen, indgang 30, Aarhus Universitetshospital, Skovagervej 2, 8240 Risskov.

Læs mere her.

World Eating Disorders Action Day 2. juni 2016.

Forskellige parter mod spiseforstyrrelser er gået sammen for at lette adgangen til korrekt info., udrydde myter, skaffe flere ressourcer og styrke de politiske strategier på området.

Se pressemeddelse om World Eating Disorders Action Day (WEDAD) her

Bestyrelsen tilrettelægger mindst 2 årlige medlemsmøder. Årsmødet i foråret er et to dages møde inkl. generalforsamling. Medlemsmødet i oktober/november er et ét dags møde. Ekstra møder kan tilrettelægges efter behov.

Læs mere

Årsmøde 2016 inkl. generalforsamling og valg til bestyrelsen

Oplægsholdere: Hubert Lacey, Jahanna Levallius og DSS medlemmer.
Sted: Cabinn Scandinavia Hotel, Vodroffsvej 55, 1900 Frederiksberg C

Kære medlemmer 
Tak for jeres deltagelse i årsmøde 2016. 
Oplægsholdernes slides og formandes beretning er tilgængeligt på nedenstående placering.
Obs. Det kræver log in 

læs mere her