Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er en national forening for behandlere og forskere, der arbejder med spiseforstyrrelser som speciale. Foreningen blev oprettet i 1998 med det formål at skabe netværk og forum for erfaringsudveksling og kompetenceudvikling. Selskabet har til hovedopgave at udvikle og systematisere viden om, og forbedre behandlingsmetoderne for sygdommene Anoreksia Nervosa, Bulimia Nervosa, Binge eating Disorders og tilgrænsende tilstande. 

Vedtægter

Når I betaler med dankort er det vigtigt, at I husker at trykke på "Fortsæt" på siden hvor betalingen står som gennemført. Ellers vil jeres betaling ikke blive korrekt registreret af hjemmesiden, selvom den er gået korrekt igennem.

I kan se et eksempel her.

HUSK log ind når du skal på medlemslisten, tilmelde dig et møde eller hente materiale fra et møde. Det sker ved et klik på den lille sorte log-ind-boks i øverste højre hjørne på hjemmesiden.

Du skal indtaste dit brugernavn i øverste felt, og din personlige adgangskode i nederste felt.

Obs. Hvis der står en masse prikker eller spørgsmålstegn i feltet til adgangskoden, så slet dem alle før du skriver din kode.
Prikkerne eller spørgsmålstegnene laves automatisk af sikkerhedssystemet, for at andre ikke kan gå ind på PC´en og genskabe din kode.   

HUSK at tjekke og rette dine personlige data på medlemslisten. Særligt din e-mailadresse er vigtig. Ellers kan vi ikke sende dig nyhedsbreve og information, når vi har vigtigt nyt.

Find medlemslisten her

Medlemsmødet 2018 afholdes onsdag den 7. november i de vante lokaler i Mødecenter Odense.

 

Der vil være to temaer for dagen:

1. Spiseforstyrrelser og forældreskab.

2. Spiseforstyrrelser og livsstil.

 

I kan se mere om arrangementet her.

Tilmeldingsfristen er nu udløbet, hvorfor der ikke er adgang til at tilmelde sig via hjemmesiden længere.

Det er muligt at kontakte kasserer Bo Skytte Kaa på bo.skytte.kaa(at)gmail.com hvis man ønsker at forhøre sig om muligheden for at deltage. Prisen vil i så fald fortsat være 1.300,-. Deltagelsen vil være afhængig af om det er muligt at ændre på de aftaler, der nu er endeligt faldet på plads.

Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser er kommet på Facebook. Her kan du dele dele nyheder og få inspiration til arbejdet med spiseforstyrrelser

For medlemmer af DSS er der oprettet en lukket gruppe, så medlemmerne nemt kan kommunikere med hinanden.